Heerlijke keuken op locatie

Slagerij Benny - TraiteurdienstVrienden of familie op bezoek ? Dan kan u bij ons alle gerechten bestellen en zelf komen afhalen of laten brengen. Het kan gaan om vleesschotels voor fondue, steengrill, gourmet of barbecue. Maar ook om kant en klare gerechten of volledige menu’s alles dagvers en zelf gemaakt. We hebben een ruime keuze aan vis en vlees en zelfgemaakte salades. Alles wordt bereid met de grootste zorg en de beste ingrediënten en dit tegen democratische prijzen.

Er is hoe langer hoe meer vraag om op locatie te komen koken, zowel voor familiefeesten, verjaardagen, babyborrels, communiefeesten, trouwfeesten als allerlei bedrijfsevenementen. U hebt een ruime keuze uit onder meer wok en pastagerechten, barbecue of alle mogelijke vlees- en/of vis buffetten. We zorgen voor een complete menu met voorgerecht, hoofdschotel en dessert. We zijn heel flexibel, alles is mogelijk. Menu’s kunnen vooraf besproken worden en aangepast aan de wensen van de klant.

Feest- en partyservice voor bedrijven

Ook heel wat bedrijven doen een beroep op onze feest- en party service. Ze kiezen voor ons omwille van onze professionele service en hoogwaardige kwaliteit. We leveren bestellingen af in de hele regio en voor grote feesten zelfs over heel Vlaanderen. We verzorgen catering voor allerlei bedrijfsevenementen op locatie voor groepen van 20 tot 1500 personen, en dit met of zonder bediening. Het kan gaan om recepties, werklunches, bedrijfsfeesten, opendeurdagen of beurzen. We komen langs met borden, bestek en tafellinnen.
Wie liever zelf achter de barbecue staat, kan dit alles hier uitlenen.

Bekijk hier onze gerechten, feestgerechten en onze eindejaarsfolder. Contacteer ons voor meer informatie, een bestelling of een prijsofferte op maat. Wij zijn altijd bereikbaar zowel in het weekend als ’s avonds.

Contacteer Ons

Slagerij Benny
Goedendaglaan 132
8500 - Kortrijk
Belgiƫ
Tel : 056 22 93 11
Gsm : 0473 77 51 94
benny.baekelandt@gmail.com
BTW BE0792643814
BE49 9734 3825 9471
Op afspraak